Dostava na dom

V Eko Prlekiji d.o.o., so.p. osebno poznamo vse naše dobavitelje. Prav tako dostavljamo izdelke dvakrat mesečno do naših kupcev. Tako zagotovimo pristnost, osebni stik in odgovorimo na morebitna vprašanja.

Europark Maribor

Vsako soboto nas najdete na EKOLOŠKI TRŽNICI, na Pogačarjevem trgu, od 8 do 14 ure. Ponujamo vse naše izdelke, ki so na zalogi, lahko pa si boste naročili tudi tiste, ki zahtevajo previdnejše ravnanje (meso, mleko in mlečni izdelki, …)

Novi izdelek

V letu 2020 smo se odločili, da bomo pričeli za lastno predelavo. Naš prvi lastni izdelek je 100% ekološki aronijin sok. Sveže ekološke jagode aronije smo odkupili od naših dobaviteljev, sok nam je predelal Janez Trstenjak, prodajamo pa ga preko naše spletne trgovine in po naročilu preko e-pošte ali po telefonu.

23okt.

Dan odprtih vrat

 

Z različnimi dogodki smo približali naše delo našim kupcem in vsem ostalim zainteresiranim. Z obiskom na dnevih odprtih vrat, nas je počastila tudi ministrica Dr. Aleksandra Pivec in nam naklonila ogromno pohvalnih besed ter tudi spodbudnih, za naše nadaljnjo delo. Oba vikenda smo imeli ekološko tržnico, seveda smo ponujali široko paleto naših izdelkov, v soboto 29.8. smo dan zaključili z čudovitim koncertom Ženskega pevskega zbora Okarina, ob nedeljah pa smo piko na i napisali z odlično Žar akademijo.

Predstavili sta se ekološki kmetiji Zadravec in Kosec. Obiskovalci so si lahko ogledali obe kmetiji in tudi poskusili njihove dobrote. Na Turistični kmetiji Hlebec, so pripravili kulinarično doživetje in degustacijo vin, Zavod za 100% naravno Botanik, pa je predstavil svojo dejavnost pridelave in predelave zdravilnih rastlin. Za ljubitelje živali smo organizirali delavnico naravnega konjarstva in predavanje o vzgoji in prevzgoji psov.

Kljub takratnim razmeram in prilagoditvam, so dnevi odprtih vrat Eko Prlekije odlično uspeli. Ker je bilo zadovoljstvo obojestransko, se bomo potrudili, da bomo takšne ali še boljše dneve odprtih vrat organizirali tudi v prihodnje. Lepo vabljeni med prleške griče, na zanimiv obisk in odlična ekološka kulinarična doživetja.

(fotografije dnevov odprtih vrat)

About the Author

Related

Recepti

Recepti

Domača ekološka goveja juhica

Read More >

Post a Comment

Eko Prlekija d.o.o., so.p. skupnost za razvoj ekološkega kmetijstva


NASLOV:

Mali Brebrovnik 58
2259 Ivanjkovci
051 227 015

KONTAKT:

Tel: 051 227 015
E-mail: info@ekoprlekija.si

STOPITE V KONTAKT Z NAMI:

POGOJI POSLOVANJA